ToomawABOUT

terug naar HOME-pagina

TOOMAWASHI:

Er zijn zoveel dingen in het leven die objectief gezien niet het vermelden waard zijn. Dingen waar we zo maar aan voorbij gaan. Dingen die ik, wanneer ik op nog verder gevorderde leeftijd mijn memoires te boek zal stellen, me niet eens meer zal kunnen herinneren.
Misschien zal ik me tegen die tijd hoegenaamd niks herinneren aangezien de ziekte van Alzheimer in mijn familie al meermaals voorkwam.

Trivia.
Ik vind het eigenlijk wel jammer dat we in de Nederlandse taal daar geen mooier woord voor hebben.
Geef toe,sweet nothings klinkt stukken beter. Ik ben niet van het type dat kwantiteit boven kwaliteit verkiest maar in dit geval vind ik twee woorden veel beter dan één.
Ik  weet niet hoe dat bij jullie zit maar ik ben de mening toegedaan dat het vaak net die kleine dingen zijn die je leven van elke dag wat kleur brengen. Kleur, een glimlach. Daarover gaat het op deze blog.
Over niks in het bijzonder maar over het bijzondere niks. Dit is een blog waarop rond de pot geluld wordt.
“Rond de pot lullen”, nog zo een rare Nederlandse uitdrukking. Het Engelse equivalent “to beat around the bush” is al niet veel beter en de genitale ondertoon is even storend.

Japanners staan erom bekend zeer efficiënt te zijn dus ik durf te stellen dat men zich terecht kan afvragen of deze uitdrukking ook in het Japans bestaat. Okee, ik geef het toe, het is misschien een triviaal feit maar het antwoord is: ja.

Toomawashi. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

TOOMAWASTYLE:

De verhalen op deze blog zijn meestal uit het leven gegrepen waarbij de namen van de personen in kwestie zijn vervangen door een fictieve naam uit respect voor hun privacy.
De verhalen op deze blog worden overgoten met een sausje op basis van ironie, zelfspot en sarcasme dat op smaak is gebracht met een fikse hoeveelheid overdrijving. Dit om het geheel wat pittiger te maken.
Merken, namen van winkels of namen van schrijvers van artikels waarnaar in de blog wordt verwezen zijn wel als dusdanig hernomen omwille van de relevantie.
Foto’s op deze blog worden zorgvuldig gekozen omdat ze aansluiten bij de inhoud van de blogpost. Ze worden niet gereproduceerd voor commerciële doeleinden en blijven eigendom van de fotograaf.

TOOMAWASTATS:


Sex: yes please …. euuuu…..Male

Birthday: March 4, 1971

Hometown: Aalst, Belgium

Pets: Sue Ellen (aka Minne, the cat)

Sexual orientation: Gay, last time I checked.

Advertenties
%d bloggers liken dit: