(Dun)Can you blame me?

Mijn brein functioneert vandaag Twitter-gewijs, zijnde in stukjes van een beperkt aantal karakters.
Redeneringen die steek houden, dat zit er vandaag niet in, heb ik zo het gevoel.
Niet alles in het leven hoeft ook direct steek te houden, vind ik, zolang de puzzel op het einde maar in elkaar valt.

De puzzelstukjes van de dag – so far – zijn:

De Paashaas is een loezer: niet alleen is hij een aantal dagen te laat, hij zet ook – terwijl ik mijn koolhydrateninname probeer te beperken- chocoladekonijntjes op mijn bureau, which is , of course, very unrabbitlike.

Wie een slokje koffie in haar tas op haar bureautafel laat staan, riskeert bruine vlekken op haar witte broek. Mijn excuses.

De nieuwe Knack / Weekend / Black heeft dezelfde inhoud als de moederdagfolder van Ici Paris XL, alleen staan in de laatste de prijzen veel duidelijker vermeld.

Note To Self: ik moet me inschrijven voor de wedstrijd in Metro (de krant) om een dagje samen met Lady Gaga de hoofdredactie van de krant te verzekeren. Ik ben daarvoor uitermate geschikt aangezien ik Lady Gaga niet verafgood en zit te popelen om te zeggen “We’ll do it my way, you little monster, now go and call Madonna.”

De baas keurt mijn verlofaanvraag niet onmiddellijk goed. Ik doe alsof dat me niet deert maar ik beslis alvast te solliciteren voor de job van hoofdredacteur bij Metro (de krant, alweer) wanneer de redactie me zal feliciteren met het succes van het themanummer dat ik samen met Madonna op poten zal hebben gezet, dat gepasterwijze “Like A Newspaper” zal heten.

In tegenstelling tot wat ik met cool realisme beweerde een tijdje geleden is de nieuwe CD van Hadise wel degelijk een meesterwerk. Ik ben zeker dat ik van deze impulsieve uitlating spijt zal krijgen.

Blogger (de website) zwiert me genadeloos offline wanneer ik commentaar wil leveren op andere bloggers hun schrijfsels. Zeer ondemocratisch.
Ik vind dit natuurlijk vooral very impertinent en ik zou wel eens een klachtenmailtje willen schrijven naar de BloggerBaas maar ik vrees dat ze die mail ook wel zullen “deleten”, so I don’t bother.

Bij het intypen van de eerste 4 letters van de naam van mijn blog in Google afficheert het suggestiemenu spontaan “toompje”.
How very dare you, Google.

Mijn Eurovisiesongfestivalkoorts begint dit jaar rijkelijk laat. Het ging eigenlijk allemaal mis toen de Britse deelnemers Blue, en vooral dan Duncan James, poedelnaakt in Attitude Magazine verschenen. Vanaf dan vraag ik me bij elke deelnemer af hoe die er naakt zou uitzien terwijl ik vroeger vooral opgewonden werd bij het aanschouwen van al de vestimentaire hoogstandjes (lees: belachelijk opzichtige baljurken).

But, hey: (Dun)Can you blame me?

Duncan James - Blue - Eurovision UK

My point exactly.


ToomawasHIT of The Day:
MUSIQQ – ANGEL IN DISGUISE (Remix)

which is in fact the entry for Latvia for this year’s ESC.

Advertenties

Geplaatst op 27/04/2011, in betsu ni (nothing), masukomi (media) en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 7 reacties.

 1. Seems to me his ‘attitude’ is rather small lol

 2. – Voor Lady Gaga dacht ik me ook eens in te schreven, maar de site crashte. Bij een tweede poging kreeg ik een scherm met de vraag om het via Facebook te proberen. Dat moeten ze nou net tegen mij zeggen… da was direct delete.

  – Tja, ge weet wat ze zeggen hé : Age before Beauty :p

 3. @sigert: je hebt altijd al oog voor detail gehad LOL
  @wildcard: ik heb me ingeschreven, please “like” my entry now 🙂
  http://ladygagametro.com/be-nl/view/a2r

 4. Wat heb jij toch met Lady Gaga?

  Btw, hands off Duncan – he’s property of Anastacia. Lucky cow.

 5. Ik ga hier eens keihard beweren dat diene mens op diene foto mijn type niet is. Voila.

  En ik zag dat blogger u er toch weer op liet. Wegens het posten van naakte mannen waarschijnlijk. Dan zijn ze wel weer verdraagzaam, zo blijkt. So am I. As ever, waar het jou betreft 🙂

 6. @Wim: er is tegenwoordig geen enkele popster meer die een ‘Madonnake’ aandurft, flauw bezen 🙂
  @Fresco: met Anastacia ?? No wonder his attitude is shrinking lol

 7. @elke: amai, ge zijt een moeilijke zenne, zo nee zeggen tegen Duncanneke 🙂
  @sigert: wat is dat toch, jij en madonna 🙂
  @frisko: get your facts STRAIGHT sweetie: In Attitude geeft Duncan toe Bi te zijn, single te zijn en een langdurige relatie gehad te hebben met een man.
  Come to think of it: that could have been Anastasia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: