wie kiest Pieter? does anyone really care?

Pieter Loridon zoekt een lief, waarde dokusha, en we zullen het geweten hebben.
Waar is de tijd dat men iemand in stilte en discreet het hof maakte? Ver vervlogen zo blijkt. Hoewel.

De commerciële televisie lijkt groot geld in te zetten op het enige wat de mensen blijkbaar nog interesseert, zijnde eten maken en een lief zoeken.
Wanneer Pieter Loridon , Phaedra Hoste, Wendy Van Wanten of een aantal Vlaamse boeren geen kokeneten spelen met Sergio Herman of Peter Goossens, dan kun je er donder op zeggen dat ze achter de mannen/vrouwen aan zitten.
Met een camera in hun kielzog, wel te verstaan.
De Vlaming is er mateloos door geboeid en eet ondertussen light chips, starend naar 2 vierkante meter plasma- of lcd-scherm, hiervan enkel afgeleid door de pas afgezeemde SUV op de oprit wanneer die plots uit zichzelf achteruit bolt.
Wanneer de handrem terdege is opgetrokken zijn er al 2 vrouwen genadeloos naar huis gestuurd in het circus dat VTM bouwt rond Pieter Loridons strijd tegen de eenzaamheid.

Ik ben geen fan van Meneer Loridon noch van VTM maar een mens moet toch weten wat er in de wereld gebeurt.
Dus keken Kashi & ik gisteren naar een episode van “Wie kiest Pieter?” weg zappend tijdens de reclameblokken want dat gaat ons te ver.
Pieter laat zich bijstaan door raadgevers bij de keuze van zijn lief. Tenslotte moet je lief ook bij de vrienden in de smaak vallen. Hebben uw vrienden ook geholpen bij uw partnerkeuze, waarde dokusha? My point exactly.

Anyway, de raadgevers zijn een knappe maar egotrippende basketbaljongen, een blonde Hollands pratende deerne en een gezette, kalende euhhh… Michaël. Succes verzekerd.

Gisteren mochten Lydia en Noemie mee op date.
Pieter was zijn onderkoelde zelve en freakte gezwind uit op de vragen van Noemie over het feit of hij nu eigenlijk nog wel eens wou gaan trouwen en kinderen hebben want anders – zoveel was duidelijk – zat zij haar tijd te verdoen.
Lydia daarentegen genoot van het gezelschap en de aandacht, al kan je jezelf de vraag stellen of ze hierbij niet wat al te zeer opgaat in haar imitatie van Tine Embrechts. Ze lispelde na afloop dan ook gretig de sappigste roddels door aan haar huisgenoten. Over hoe zwart het kleedje van Noemie wel was en dat we allemaal weten dat het gezegde “black is not a colour” zeker geldt voor kleding. Over hoe Noemie haar benen rond Pieter plooide tijdens de afscheidsknuffel en hoe je zoiets waarschijnlijk niet leert tijdens de yogales.

Noemie werd bij haar thuiskomst van de date de levieten gelezen door haar huisgenoten. Ze moest maar eens uitmaken of ze nu een klik had met Pieter of niet. Zo niet moest ze het maar eens afbollen. Zo dacht ook Pieter erover.

Begrijpelijk, want wanneer je met VTM in zee gaat om je status van meest begeerlijke vrijgezel wat kracht bij te zetten is het laatste wat je nodig hebt een knappe vrouw die min of meer suggereert dat je zogenaamde sexappeal en charisma niets meer zijn dan een scheet in een fles.
Het gevoel dat bij mij overheerste na het bekijken van “Wie kiest Pieter?” was dat hij best voor de kapster kiest. De Italiaanse playboy-look is immers op zijn leeftijd niet erg geloofwaardig meer.

Advertenties

Geplaatst op 15/03/2011, in masukomi (media) en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Ik kijk zelden tv en al zeker niet naar zo’n dingen. Maar nu maak je mij toch wel benieuwd.

    Diene Pieter ziet er trouwens zo’n zeer zelfingenomen euh… mens (laat het mij proper houden). Helemaal mijn ex-hubbie. Trouwen met een kapster zou alvast een tweede ding zijn dat ze gemeen hebben.

    (ergernissen? Ikke? Neuh…)

  2. ex-hubbies, ah, who needs them anyway: als ze een kapster nodig hebben om hun wilde haren kwijt te raken…. duh.
    De mijne koos voor een lelijke hollander met een “peirdebakkes” zoals ze in Oilsjt zeggen. Ik geloof niet dat die kapper was, maar ik heb het buiten geblokkeerd 🙂
    Maar we hebben er een leuke “Gentenaar” voor in de plaats gekregen, dus… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: