love’s illuminescent tomahawk

En tijdens de middagpauze, waarde dokusha, eet ik een broodje met brie en slurp ik mijn 4de kop koffie van de dag. Ik duw de oortjes van mijn iPod stevig in mijn oren en draai aan het wieltje tot Ali Love negatief oplicht tussen de lijst van artiesten. Ik kocht zijn cd Love Harder dit weekend en de sfeer die uitgaat van de muziek  is de sfeer die er hing rond het openluchtzwembad in Wetteren toen ik er met mijn vriendjes ging zwemmen tijdens de “grote vakantie”. Het was 1985 en we zaten elkaar achterna op het dorre gras terwijl door de luidsprekers een geblondeerde amerikaanse zangeres ons erop wees dat music can be such a revelation, dancing around you feel the sweet sensation. We waren toen not bothered.

Ali Love is in Engeland vooral bekend voor zijn liefdesleven en voor zijn vokalen op Do It Again van The Chemical Brothers enkele jaren geleden. Zijn eerste echte full cd kwam de voorbije week uit en is een trip terug in de tijd. Alles klinkt alsof het werd gemaakt in de periode tussen 1982 en 1987. Toegegeven zijn stem is flinterdun en het klinkt dus allemaal niet echt vernieuwend (kuch!) maar wat kan het mij schelen?

Luister maar even naar dit, mocht Kylie het ingezongen hebben dan stond het nu al op nummer 1 in de hitparade:

ToomawasHIT of the day: Ali Love – Smoke & Mirrors

You likey? Check out “Moscow Girl” in the DokushAREA.
Support the artist = Buy the music. The song as featured on this page is included for preview/promotional purposes only.

Advertenties

Geplaatst op 19/08/2010, in ongaku (muziek) en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: