iBaby

Volgens Durex zijn de meeste (hetero)mannen meer bang voor het per ongeluk verwekken van een baby dan voor het oplopen van één of andere exotische – of minder exotische- geslachtsziekte. Met dat idee als uitgangspunt ontwikkelden zij een reclamecampagne met de iPhone – het mannelijk accessoire bij uitstek – als middelpunt. Het gaat hier – voorlopig nog – om een inzending voor een marketingwedstrijd maar wie weet ziet de Durex Baby App. op een roze maandag toch het daglicht.

Het principe is simpel: zodra u de App installeert, hebt u enkel nog een andere  iPhone nodig om deze tegen de uwe te wrijven, het zogenaamde iParen. Na dit proces zal uw iPhone van een virtuele baby bevallen die vanaf dan al uw aandacht zal opeisen, want zo gaat dat nu eenmaal met baby’s. Je moet hem voeden, in slaap wiegen, sussen, slaapliedjes toezingen, kortom…. alles om hem blij (en dus ook rustig) te houden. Eens u van het babysitten een punthoofd hebt gekregen, dan  sluit u de App, en deze zal u herinneren om toch maar beter Durex te gebruiken wanneer u de pen in de inktpot dipt om de maagdelijk witte bladzijden uwer toekomstboek te vullen met caligraphie.

Nog een geweldig kenmerk is de Facebook integratie: zo zal de App al uw vrienden informeren dat u zopas vader bent geworden en uitnodigingen om een kijkje te nemen naar jouw “babygebeurtenissen” zullen vervolgens opknallen in uw profiel. 

Wanneer u het Baby-App’en beu bent, hoeft u enkel een verpakking Durex te kopen, vervolgens  neemt u een foto van het speciale (QR) etiket op de doos en laadt deze op via de App. U wordt dan ogenblikkelijk van uw baby bevrijd.

iAbortion dus. iFind it very iMpertinent.

And it goes a little summink like this:

Advertenties

Geplaatst op 08/06/2010, in masukomi (media). Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: