i want to be a baby so someone else will have to wipe my butt

Tom Ford, waarde dokusha, gaat lippenstiften op de markt brengen onder zijn eigen naam.
“So what?”, hoor ik u denken maar wat u niet beseft is wat een impact een dergelijke gebeurtenis heeft op de Gay-Tom-Ford-aholics onder ons. Vanaf nu kunnen vrouwen immers elke morgen een stukje van Tom Ford aan hun lippen brengen, ermee heen en weer wrijven en met geil glanzende lippen de straat op. Quod Erat Demonstrandum.


Je mag nu pro of contra Tom Ford zijn, feit blijft dat de man zichzelf en zijn epinonieme merk aan de man, in casu aan de vrouw weet te brengen, meerbepaald aan haar lippen.
Ik vind het bijzonder bewonderenswaardig hoe iemand zichzelf kan verheerlijken terwijl de wereld telkens weer met open mond toekijkt, in mijn geval: met open mond én een druppeltje kwijl in mijn mondhoek.

U zal zich naderhand wel bewust zijn van mijn zwak voor goede marketing en deze week heb ik nogmaals mijn hoedje afgenomen voor een fantastische campagne, meerbepaald voor EGG Babyclothing.
Het merk lanceerde een miniwebsite die verkeer moest gaan genereren op de hoofwebstek van het merk. De insteek was ludiek: als volwassene realiseren we ons allemaal hoe fijn het eigenlijk wel is om baby te zijn: alles wordt voor jou gedaan en je hoeft je enkel maar te bekommeren om een goede nachtrust. Alles wat verkeerd gaat, vertaal je gewoon in tranen en gekrijs. En dus heet de website “iwanttobeababy.com” en toont de site beelden van volwassenen in typische babyposities, summink like this:

“Okee”, hoor ik u denken, “maar wat is nu de geniale zet in dit geheel? Wel, ik zal het u eens gaan uitleggen. Stap samen met mij even mee in het brein van de marketeer van EGG. De man/vrouw breekt zijn/haar hoofd over hoe hij/zij het zal gaan aanpakken om volk naar de microsite te lokken en het wil niet vlotten. De deadline komt dichterbij maar hét idee was nooit verder af dan nu. Zenuwachtig van aard, slaat de situatie hem/haar in de buik. Gevolg: spetterpoep.
Het obligatoir geklungel bij het schoonvegen der bevuilde derrière doet hem/haar realiseren dat die baby’s het maar eens wat gemakkelijk hebben. Zij hebben iemand anders die hun kont schoon veegt. Et voilà:

Zo makkelijk is dat. Vervolgens sluit je een deal met de horeca en je zit op rozen terwijl je potentiële klant op de wc zit. Now how cool is that?

Have a shitty weekend 🙂

ToomawasHIT of the day :
Inna – Hot (Play & Win Club Version)
Press PLAY (>) under the blogpost title to listen to it

Advertenties

Geplaatst op 09/04/2010, in betsu ni (nothing). Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Is dat papier met minstens vier laagjes? Pas dán is het een geslaagde marketing campagne… 😉

  2. Wellicht vindt je het erg dat jij niet met Tom Ford over je lippen kan wrijven omdat je geen vrouw bent.

    Not that it will stop you from buying it of course. 🙂

  3. @M: 4 ain’t nothing but a number 😀
    @F: how very dare you insinuate such a thing 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: