oh jesus, what’s that noizzzzzzzze????

Madonna’s “beau” Jesus Luz gaat een single uitbrengen, waarde dokusha, I kid you not.  De single, met de titel We Came From Light, zal nog voor de zomer in de winkels liggen op het label van Warner Brothers, tot voorheen het platenlabel waarop Madonna de punten van haar “toeterbeha” oppoetste. En natuurlijk heeft hij het platencontract enkel en alleen te danken aan zijn grote talent… wat had u wel gedacht? Okee, misschien ook wel een beetje aan zijn looks:

Klein detail: als tegenprestatie zou Madonna toestemming gegeven hebben om haar singles Vogue en Like a Prayer te laten gebruiken voor reclamefilmpjes, iets waar ze voorheen nooit mee akkoord zou zijn gegaan. De single van Meneer Luz zal half mei in de winkels liggen en zal voor eens en altijd bewijzen dat Meneer Luz op eigen benen kan staan.

Up-side aan het verhaal: er is eveneens een versie van de track opgenomen, waarop Madonna de vrouwelijke vocalen verzorgt. Waarschijnlijk zal deze op de B-kant van de single geplaatst worden. Wat een briljant idee (insert irony here). Maar afgaande op wat ik al hoorde, vermoed ik dat het zeer zeker een stuk beter zal zijn dan wat Madonna vandaag de dag op ons trommelvlies loslaat.

De studiokosten voor de single werden uiteraard door Madonna betaald. Ook regelde ze Victor Calderone om de single te remixen.
A girl’s gotta do what a girl’s gotta do.

Maar hoe klinkt het numeer nu, vraagt u zich af? Stukken beter dan wat doorgaans in de Ultratop te horen is eigenlijk. Oordeelt u zelf:

ToomawasHIT of the day: Jesus Luz – We Came From Light (Original Mix)

Advertenties

Geplaatst op 08/03/2010, in ongaku (muziek) en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: