my only regret is that i never got your name

U weet waarschijnlijk evenveel af van Taprobane als ik, waarde dokusha, en dat komt neer op vrijwel niks dus. Tenzij u zo rijk bent als de zee diep is. Gelieve me dan ook – in voorkomend geval en dit compleet ter zijde- zo snel mogelijk te contacteren. Nu, bent u echter alleen maar welgesteld dan treft het: eigenlijk is de zee helemaal niet diep in Taprobane. Het eiland is te bereiken vanop het vasteland al wadend door en pootje badend in de Indische Oceaan.

Taprobane is één van de weinige eilanden ter wereld die in privébezit zijn en het is een waar paradijs op Aarde. It looks a little something like this:

Wat denkt u ervan? Een weekje op Taprobane kost zo een 7000 euro per persoon maar dat is dan wel all inclusive. Wil u meteen boeken? Dat kan op de site van het eiland: http://www.taprobaneisland.com/

Als u niet weet wie mee te nemen, dan stel ik bij deze graag mijn kandidatuur. Niet omdat ik zo van romantiek en palmen hou maar omdat Kylie blijkbaar haar vakantie doorbrengt in Taprobane. What did you expect?

ToomawasHIT of the day: Kylie – Taprobane (Extraordinary Day)
Press PLAY (>) under the blogpost title to listen to it

Geplaatst op 09/02/2010, in ongaku (muziek) en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. als Tooma, als (jaja, 2x) ipv dan
    Hou jij dan niet van palmen?

  2. Me want, me want! 🙂

  3. @Mu: eindelijk iemand die het merkt! 🙂 Do I sound convincing? Ter mijner verdediging aanbrengen dat de post gisterenavond is geschreven in verregaande staat van vermoeidheid 🙂
    @Ma: bet that’s what you say to all the girls LOL

  4. Oh my, I so completely love this song! Isn’t Kylie the best ever… 😉

  5. @Maguro: yes, I think she is 😉

Plaats een reactie