yes, the lobotomy was very successful, thank you

Wie ooit al eens de trein heeft genomen, waarde dokusha, kent de situatie: de telefoon gaat voor de tweede keer (insert obnoxious mp3-sound here) . Niemand kijkt op. De telefoon blijft doorgaan maar nu al iets luider. De man met de snor zucht. De vrouw met haar bril kijkt verveeld op uit haar spannende familiedrama ten huize van Wendy Van Wanten, kamerbreed uitgesmeerd in Dag Allemaal.

“-allo?” De dame met de fleecetrui heeft haar mobieltje terug uit haar Kiplingtasje kunnen bevrijden na een gevechtje met een appelblauwzeegroen aapje die wraak wil nemen voor zijn uitgerafeld zijn. Het is vast en zeker haar Romeo die stiekem hoopt dat Julia de trein naar Pietperluut heeft genomen en dat ze niet snel terugkeert.

“Joat,” vervolgt ze , “kemmet gevroagd mor ze wisttet niede”. Romeo fret zich overduidelijk op aan de andere kant van de lijn.  “ja seg, kannekik dor uk nie on doeng eing”, reageert ze geagiteerd doch in stijl opdat iedereen het zou horen.

“Wawildje nou eigentlek? Da mensj es zjust goppereerd. Kannek da nou azumor vroagen?”. En dan begrijp je het. Het vorige telefoontje bracht goed nieuws: de lobotomie was goed verlopen.

ToomawasHIT of the day: Gotye – learnalilgivinanlovin (passion pit remix)

Advertenties

Geplaatst op 22/01/2010, in tetsugakuteki (filosofisch). Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: