acorns & prunes

« Ge ziet er goed uit meiske » is wat de man van Linda Asselbergs waarschijnlijk zegt wanneer ze in de wagen stapt,  een half uur later dan voorzien.  Ze zullen alweer eens veel te laat zijn, deze keer op de huwelijksreceptie van de zoon van de buren en dit wegens kleerkastcrisis nr 2009/152. Mocht u het niet weten, waarde dokusha, Linda Asselbergs, heeft een column in Weekend Knack en moet zowat de meest manonvriendelijke redactrice zijn die bij Roularta rondloopt. Ze is zeker niet de minst getalenteerde, maar daarover gaat het vandaag niet. Linda grijpt ,onder de titel “de kleerkasttest”, deze week wederom recht in het kruis van de nietsvermoedende man. Mannen hebben volgens haar geen idee hoe lastig het wel is om een vrouw te zijn. De mannen willen dat je er altijd mooi uitziet, aldus La Asselbergs, en trekken zich er niks van aan dat je figuurcorrigerend ondergoed moet dragen onder de jurk waarin ze je 17 jaar geleden hebben leren kennen als krolse poes. Waarschijnlijk heeft diezelfde man 17 jaar lang iedere dag een trechter in de keel van Madame Asselbergs gestoken om via deze weg haar vet te mesten. Het is vanzelfsprekend ondenkbaar dat je als vrouw vanzelf verdikt, bijvoorbeeld omdat je  -op je lui gat zittend achter een computer  -dag in dag uit klinkklare onzin typt.  Daarmee verdient Linda Asselbergs vlotjes de titel “Pruim van de week”.

Prune

Als Madonnaholic van het eerste uur, kijk ik dan weer uit naar de release van “Celebration”, de greatest hits-cd waarmee Platenmaatschappij Warner Brothers nog eens serieus zijn zakken zal gaan vullen op kosten van de Madonnafan. Om al te veel protest te vermijden kreeg de plaat 2 nagelnieuwe nummers mee, “Celebration” en “Revolver”, waarvan gisteren een stukje van 30 seconden is gelekt op het internet. Aangezien ik het zelf nog niet heb gehoord, besloot ik even mijn licht te gaan opsteken op het fanforum.

De reacties waren weer typisch: het lijkt té veel op de demo volgens Beautifulstranger11 en ze zingt té hoog en té stil volgens Erotico2009. “Celebration” (na de eerste beluistering met de grond gelijk gemaakt door de helft van het forumpubliek) is dan weer stukken beter dan deze 30 seconden volgens Justifymydick69. RayofrightUK vindt dan weer dat het té veel klinkt als Britney en dus barslecht is. Preston heeft dan gelukkig een ray of light in zijn ogen gehad en denkt dat hij pas moet gaan oordelen wanneer hij het geheel heeft beluisterd. What the fuck? Madonna mag dan misschien wel de Queen Of Pop zijn, haar homoseksuele fans zijn ongetwijfeld de “Bitter Queens Of Pop”.

Daarmee verdienen ze met een micropenis-lengte voorsprong op Engelbert Gnigler de titel “Eikel van de week”.

acorn-socity

Advertenties

Geplaatst op 11/09/2009, in hima (vrije tijd), ningen (mensen) en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. worden deze prijzen een weerkerend fenomeen op vrijdag?

  2. You read 2 much nonsense … Knack Weekend & Madonna fanforums ?? Tsss … try Facebook 🙂

  3. Linda voert zichzelf altijd op als een kluns in haar columns, het is voorspelbaar, maar ze schrijft wel leuk. En homoseksuele Madonnafans op forums voeren zichzelf altijd op als bitches. Wat is trouwens uw nickname op dat forum? 🙂

  1. Pingback: Als de lente komt, kan het kaakvolume snel dalen, mevrouw Linda Asselbergs « The Sausage Machine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: