double standards

De standaard voor kwaliteitsvolle berichtgeving in krantvorm, De Standaard, waagt zich op onontgonnen terrein. De website leert ons, modale Vlamingen, dat we op vakantie meer van bil gaan dan thuis. Deze stelling is gebaseerd op gevalideerd wetenschappelijk onderzoek, zijnde een online enquête van drogisterijketen Kruidvat. Meer nog, waarde dokusha, op vakantie durft de Vlaming ook wel nieuwe dingen proberen zoals bijvoorbeeld seks in het openbaar.

Zijn status als standaard waardig, geeft de site dan ook  tips voor een “hete” locatie. Ze hebben echter wel de eerlijkheid erbij te vermelden dat seks op openbare plaatsen en plaatsen die vanaf de openbare weg te zien zijn, is verboden. Maar niet getreurd, volgens De Standaard, in de praktijk kom je er meestal vanaf met een vermaning.

Het strand, gecombineerd met een zwoele avond onder de sterrenhemel doet bij velen de hormonen in overdrive gaan. Ik denk vooral aan zand dat overal kruipt en vooral waar het niet moet kruipen.

Het zwembad heeft als voordeel dat het belangrijkste deel van de actie zich onder water afspeelt. Maar als de redder blijft fluiten kan u beter stoppen. De Standaard meldt ons gelukkig dat water van een waterval stenen kan bevatten. Sinds ik vorige zomer een rots op mijn hoofd heb gekregen toen ik een douche nam onder de Niagara watervallen, kan ik zulke dingen helaas niet meer onthouden.

De auto heeft zo zijn beperkingen, meest van al nog de beperkte bewegingsvrijheid. Let wel, alweer volgens De Standaard, dat seks achter het stuur levensgevaarlijk is en dat je best onmiddellijk met rijden stopt als de ‘goesting’ te groot wordt. Hierbij draai je de vensters best een beetje open. Dat voorkomt aangedampte ruiten. Wat zouden we zijn zonder De Standaard? Waarschijnlijk hadden ze ons dan teruggevonden, ergens in een Turks steegje, gestikt in de huurwagen met de handrem in één of andere lichaamsopening.

vvpic

De tuin is volgens de kwaliteitskrant in de meeste gevallen de veiligste manier voor een nummertje in open lucht. Kort of lang gras maakt niet uit. Hard roepen of kreunen tijdens de seks kan de buren echter wel uit hun slaap houden. En er is aan alles gedacht: wie geen tuin heeft, kan het dakterras uitproberen, maar ook daar is waakzaamheid voor de buren geboden. Seks op een dakterras betekent wel dubbel genieten: van elkaar én van de omgeving. Te pletter storten terwijl in elkaar verstrengeld is “so 3008”.

In de vrije natuur kan je toegeven aan je roeping als bospoeper. Wie een graanveld opzoekt, kan meteen ook een graancirkel maken, aldus De Standaard. Maar pas op: Vermijd plaatsen als het grasperk voor het Koninlijk Paleis of de wei van Werchter. Op straat poepen biedt dan weer soelaas als je de huissleutel niet onmiddellijk terugvindt.

In de sauna, heb je volgens het bewuste artikel dan weer de heetste seks die u ooit zal hebben. Een ware revelatie, als u het mij vraagt. Maar helaas vormt de drukkende warmte voor veel mensen een probleem. Als u toch aan seksen toekomt, denk dan ook aan diegenen die achter u komen en ruim de rotzooi die u eventeel achterlaat op, zo schrijft de gewetensvolle auteur. Ik vrees een beetje dat het hier om een autobiografische insteek gaat.

Nog minder comfortabel zijn de toiletten in treinen en vliegtuigen. De meeste kans op discretie heb je hier als één van de stewardessen zich samen met u in het toilet bevindt. Ik ga hier compleet mee akkoord, al zou het ook betekenen dat ik géén sex zou hebben.

Andere tips kan u steeds in aanvulling van dit artikel als reactie achterlaten. Uw seksueel avontuurlijke medelezer zal u vast en zeker dankbaar zijn. Ik ga nu mijn aardappelen schillen op krantenpapier van De Standaard. Zonder ondergoed wel te verstaan… want seks in de keuken met de deur open zijn ze bij De Standaard gewoonweg vergeten.

ToomawasHIT of the day: Triangle Walks (Rex The Dog Mix) – Fever Ray

Advertenties

Geplaatst op 11/08/2009, in tetsugakuteki (filosofisch) en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. nice picture… wa kinda car is dadde?

  2. Volvo, Zweedse degelijkheid 🙂

  3. Bij De Standaard is het blijkbaar komkommer- en pruimentijd, maar over seks op openbare plaatsen zullen WIJ nooit schrijven, dat hebben we nooit gedaan en dat zullen we nooit doen.

  4. op de Boiling Points blog staat er trouwens een geweldige afbeelding voor de komkommertijd… check it out :
    http://boilingpoints.wordpress.com/2009/08/10/tsja/

  5. Je had misschien beter het Standaard artikel gewoon geplubiceerd LOL (would have saved you some time, time to have sex in a public place maybe ?) In uwen auto is alvast uitgesloten LOL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: